• Bel +31(0) 20 210 16 44
  • Faillissements- en Retourgoederenveilingen
243 - 476 : Hotbath Cobber afbouwdeel inbouw wastafelmengkraan met achterplaat en 25 cm uitloop, geborsteld messing pvd

Deze veiling is gesloten u kunt niet meer bieden op de kavel

Winkelverkoopprijs € 445 Dit Hotbath Cobber afbouwdeel voor de inbouwwastafelkraan is een praktische 1-hendel kraan, met een 25 cm uitloop. Het is een ware blikvanger in de badkamer in de kleur geborsteld messing (op de afbeelding met de ronde bedieningsknop wordt de correcte kleur getoond!). De kraan heeft een PVD coating. Lees hieronder meer over deze duurzame afwerking. De brede achterplaat verbindt de uitloop en de mengkraan met elkaar. Om de inbouwkraan werkend te krijgen moet het bijbehorende inbouwdeel worden ingebouwd. Deze zit niet bij dit afbouwdeel, maar is hier wel los bij te bestellen, om zo de kraan compleet te maken. Door het 3+3 inbouwsysteem van het inbouwdeel is de kraan op drie manieren te installeren. Kies zo zelf of de bediening links, boven of rechts van de uitloop komt. Let op: Op de afbeelding van de ronde bedieningsknop met hendel wordt de correcte kleur getoond. Belangrijk advies bij gebruik waterontharder Bij gebruik van een waterontharder dient men rekening te houden met de afstelling volgens het advies van de leverancier. Verkeerd ingestelde waterontharders kunnen onherstelbare schade veroorzaken aan metaaloppervlaktes die direct met indrogend douche- of badwater in aanraking komen. Deze schades zijn duidelijk herkenbaar aan een zogenaamd sinaasappeleffect op glansfinishes of onuitpoetsbare vlekken op geborstelde finishes. Op deze wijze aangetaste Hotbath-producten vallen buiten iedere vorm van garantie. Flower Power System - "Groen" kan soms zo simpel zijn Het Flower Power System zorgt dat de hendel in eerste instantie slechts koud water geeft en enkel pas na verdraaien warm water. De simpelste en meest effectieve energiebesparing denkbaar. Iedere andere willekeurige éénhendel kraan geeft vanuit de "neutrale hendel positie" gemengd water. In veel gevallen wordt de hendel dan ook pas naar koud gedraaid als het water lauw begint te worden. Ondertussen wordt slechts de waterleiding verwarmd in afwachting van de volgende keer dat de kraan geopend wordt.
KAVEL GEGEVENS
Start veiling 11 jul 2023 14:00
Sluitingstijd 21 jul 2023 14:14
Start bod € 74,00

SANITAIR EN BADKAMERINRICHTING RETOURGOEDERENVEILING

product
Details
Start: 11 jul 2023 14:00
Einde veiling: 21 jul 2023 14:00
Veiling beschrijving

Retourgoederenveiling Sanitair en Badkamerinrichting

Uitgepakt, maar ongebruikt!
Retourgoederen zijn artikelen die door de klant zijn geretourneerd, maar niet gebruikt.

Lage startbiedingen!

Locatie
Auction2Day
Lemelerbergweg 62
1101AW
Amsterdam - NOORD HOLLAND
Nederland
Kijkdagen

N.V.T.

Ophaal dag(en)

Woensdag 26 juli 2023 van 10.00 tot 16.00 uur. U dient zelf zorg te dragen voor afvoer en transport van de goederen. Hulpmiddelen zoals hef- en transportmateriaal, gereedschap en verpakkingsmateriaal moet u zelf verzorgen.

Door deze veilingsite te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie