• Bel +31(0) 20 210 16 44
  • Faillissements- en Retourgoederenveilingen
181 - 53 : Set van 4 indoor insectenvallen

Deze veiling is gesloten u kunt niet meer bieden op de kavel

Zzzzzzzz. Na veel te lang wakker liggen en naar het plafond staren, bereik je je limiet en begint de jacht op die ene ongrijpbare mug. Veel opspringen en in de aanval gaan met een keukenhanddoek later, blijkt dat het bijna tijd is om op te staan en je nog geen oog hebt dichtgedaan. Maak komaf met muggen in je slaapkamer en daarbij horende slapeloze nachten of ontelbaar veel muggenbeten en jeuk. Steek deze anti-muggenlampen van EASYmaxx in het stopcontact van je woonkamer, slaapkamer, winkel, restaurant enz. en ervaar hoe de muggen aangetrokken worden door de UV-lamp en vervolgens gedood worden door een elektrische schok. Zo slaap jij binnenkort op je twee oren en sta je uitgerust - en vooral zonder muggenbulten - op om aan de dag te beginnen!
KAVEL GEGEVENS
Start veiling 03 feb 2022 18:00
Sluitingstijd 18 feb 2022 10:12
Start bod € 1,00

€1 TEST VEILING

product
Details
Start: 03 feb 2022 18:00
Einde veiling: 18 feb 2022 10:00
Veiling beschrijving

Online veiling in opdracht van belanghebbenden . In deze veiling o.a.: krabpalen, diverse soorten verlichting, Oral B elektrische tandenborstels, paalornamenten, afstandsmeters, waskorven, fietsenrekken, zonnebrillen, Heywood kledinghanger met droogfunctie, kunstbomen, pluizenborstelsets etc.

Locatie
Opslag Amsterdam ZO
Lemelerbergweg 62
1101 AW
Amsterdam -
Nederland
Kijkdagen

N.V.T.

Ophaal dag(en)

N.V.T.

Door deze veilingsite te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie