• Call +31(0) 20 210 16 44
  • Bankruptcy and Return Goods Auctions
289 - 181 : 2 x Ultrasone Kattenverjager op zonneenergie , met USB oplaadkabel

This auction is closed, biddings on the lot are no longer possible

Katten zijn leuk, maar niet als ze in uw tuin hun behoeftes doen, vogels jagen of door uw mooie bloemenperk struinen. Wilt u een kattenvrije tuin zonder moeite? Dan is de Supersonische Kattenverjager een effectieve, diervriendelijke en duurzame oplossing. De Supersonische Kattenverjager werkt met sterke ultrasone geluidsgolven, felle LED-lichtflitsen en een luid alarm. De lichtflitsen kunnen in combinatie met de geluidsgolven worden gebruikt, in combinatie met het alarm of met beide tegelijk, voor een optimaal effect. Ultrasoon geluid De ultrasone geluidsgolven worden alleen door dieren gehoord. Het ultrasone geluid wordt geactiveerd wanneer een kat binnen het bereik komt van de infrarode PIR-sensor - die beweging detecteert. Het dier schrikt van de onaangename geluidsgolven en gaat ervandoor. LED-licht en alarm De golven werken in combinatie met felle LED-flitsen. De lichten gaan werken wanneer een kat door de sensor wordt opgemerkt. De felle lichtflitsen zorgen ervoor dat ongewenste bezoekers de benen neemt. Daarnaast is er een geluidsalarm - dat speciaal goed werkt tegen wilde dieren. Makkelijk instellen U kunt het apparaat zo instellen dat het licht alleen met het ultrasone geluid afgaat, of alleen met het alarm. Maar u kunt ook kiezen voor licht, ultrasone golven en alarm. Dit is eenvoudig in te stellen op de Supersonische Kattenverjager. U kunt ook het volume van het geluid en de hoogte van de frequentie aanpassen. Stopt automatisch Als het licht in combinatie met de ultrasone golven wordt geactiveerd, gaat het 25 seconden af - dan stopt het automatisch tot er weer iets wordt gedetecteerd door de PIR-sensor. Het licht in combinatie met het alarm blijft tien seconden aan voor het stopt. Kiest u voor licht in combinatie met ultrasoon geluid én alarm, dan duurt het dertig seconden voor dit automatisch stopt. De Supersonische Kattenverjager kan ook zo worden ingesteld dat alles 24 uur lang elk kwartier dertig seconden lang afgaat - het gaat dan om de combinatie van licht, ultrasone golven en alarm. Heroplaadbare batterijen De Supersonische Kattenverjager werkt op batterijen, die worden heropgeladen met zonlicht. U kunt het apparaat ook aansluiten op het lichtnet, maar dan werkt de PIR-sensor niet. Dit is dan ook alleen aan te raden wanneer u het apparaat 24 uur lang elk kwartier wil laten afgaan. Heropladen kan ook met de bijgeleverde USB-kabel. Makkelijk installeren U kunt het apparaat eenvoudig in de grond steken, gericht op het deel van de tuin dat u wilt beschermen. Het is belangrijk dat het zonnepaneel naar boven is gericht en niet is afgedekt. U kunt de Supersonische Kattenverjager ook aan de muur hangen of het bovenste deel direct op een vlakke ondergrond neerzetten. Ondanks dat het ultrasone geluid niet door mensen kan worden gehoord, is het wel raadzaam het apparaat zo ver mogelijk te zetten van plaatsen waar met name kleine kinderen verblijven.
LOT DATA
Start time auction 05 Apr 2024 14:00
Closing time 12 Apr 2024 14:01
Starting bid € 20.00

Magazijn Uitverkoop van diverse webshops!

product
Details
Start: 05 Apr 2024 14:00
End of auction: 12 Apr 2024 14:00
Auction description

In deze veiling o.a.: Physionics haltersets, dumbellsets, hometrainers, trampolines, keukentrolley, halterbanken, parasols, windschermen, wandplanken, nageldrogers, luchtzitzakken, dressboy, flipover, led memobord etc.

Location
Auction2Day
Lemelerbergweg 62
1101 AW
Amsterdam - Noord-Holland
Netherlands
Viewing days

N.V.T.

Pick up days

Woensdag 17 april 2024 van 10.00 tot 16.00 uur

By using this auction site, you agree to our use of cookies to enhance your experience. See our Privacy Policy for more information