• Bel +31(0) 20 210 16 44
  • Faillissements- en Retourgoederenveilingen
290 - 45 : Online Cursus Thuiswerken

Deze veiling is gesloten u kunt niet meer bieden op de kavel

Online Cursus Thuiswerken Aantal: 1 Merk: D.E. Courses Productnaam: Online Cursus Thuiswerken Ter waarde van: €139,95 Conditie: Nieuw Bijzonderheden: Je ontvangt je inloggegevens per e-mail! Omschrijving: Het is ongetwijfeld een blijvertje: thuiswerken. Is het niet vanwege het coronavirus, dan wel om files te voorkomen en reistijd te besparen. Maar hoe weersta je de afleidingen? Hoe zorg je voor een ideale werkplek en onderhoud je het contact met de mensen om je heen? Kortom, hoe word jij een heus eenmansleger? De hoogste tijd dus om je kennis bij te spijkeren. Deze breed opgezette cursus maakt van jouw thuiswerken een succes. Waarom onze cursus Thuiswerken? Onze cursus bevat alle facetten van het thuiswerken. Zo begin je met een goede werkhouding en krijg je oefeningen om nek-, rug- en schouderklachten te voorkomen, maar ontdek je ook hoe je met tijdsmanagement jouw productiviteit kunt verhogen. Daarvoor is het essentieel dat je gemotiveerd bent, en dat je dus zowel geestelijk als fysiek goed in je vel zit. Deze cursus biedt je daarvoor alle handvaten, je leert hoe je thuis het uiterste uit jezelf haalt!
KAVEL GEGEVENS
Start veiling 08 apr 2024 14:00
Sluitingstijd 17 apr 2024 14:07
Start bod € 24,00

ONLINE VEILING VAN DIVERSE SOFTWARE EN ONLINE CURSUSSEN

product
Details
Start: 08 apr 2024 14:00
Einde veiling: 17 apr 2024 14:00
Veiling beschrijving

Alle kavels met gratis verzending! In deze veiling o.a.: Windows 11, Microsoft Office 21, Adobe, Microsoft Project, Microsoft Visual, diverse online cursussen.

Locatie
AUCTION2DAY
Lemelerbergweg 62
1101AW
Amsterdam -
Nederland
Kijkdagen

N.V.T.

Ophaal dag(en)

Gratis verzending!

Door deze veilingsite te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie