• Bel +31(0) 20 210 16 44
  • Faillissements- en Retourgoederenveilingen
231 - 287 : Hotbath Buddy 1-hendel wastafelkraan rond, chroom

Deze veiling is gesloten u kunt niet meer bieden op de kavel

Winkelverkoopprijs € 179 Deze Hotbath Buddy wastafelkraan is met zijn moderne vorm is uitstekend geschikt voor een moderne badkamer of toilet. Dankzij de eenvoudige bediening is deze wastafelkraan gebruiksvriendelijk en makkelijk te monteren. Door het keramische binnenwerk behoud de chroomkleurige wastafelkraan jarenlang zijn kwaliteit en soepelheid. De kraan is voorzien van het Flower Power System, waardoor er bij het opendraaien van de kraan koud water uitstroomt. Belangrijk advies bij gebruik waterontharder Bij gebruik van een waterontharder dient men rekening te houden met de afstelling volgens het advies van de leverancier. Verkeerd ingestelde waterontharders kunnen onherstelbare schade veroorzaken aan metaaloppervlaktes die direct met indrogend douche- of badwater in aanraking komen. Deze schades zijn duidelijk herkenbaar aan een zogenaamd sinaasappeleffect op glansfinishes of onuitpoetsbare vlekken op geborstelde finishes. Op deze wijze aangetaste Hotbath-producten vallen buiten iedere vorm van garantie. Flower Power System Het Flower Power System zorgt dat de hendel in eerste instantie vanuit neutrale positie slechts koud water geeft en enkel pas na verdraaien van de hendel warm water. Zo wordt er warm water, energie en geld bespaard. Iedere andere willekeurige eenhendel kraan geeft vanuit de 'neutrale hendel positie' gemengd water. In veel gevallen wordt de hendel dan ook pas naar koud gedraaid als het water lauw begint te worden. Ondertussen wordt slechts de waterleiding verwarmd in afwachting van de volgende keer dat de kraan geopend wordt. Buddy; Betrouwbare, krachtige en duurzame kranenserie Buddy is één van de krachtigste kranenseries van Hotbath met een stoere en tijdloze uitstraling. De serie bestaat uit een groot aantal modellen in chroom en geborsteld nikkel. De kraan is niet alleen qua uiterlijk een mooie aanvulling in huis, maar ook een duurzame keuze. Dankzij het Flower Power System gaan de Buddy kranen namelijk zuinig om met water. In de neutrale stand geeft de kraan koud water, in tegenstelling tot andere eenhendelkranen waar gemengd water uit komt. Pas na het draaien van de hendel geeft de kraan gemengd of warm water. Dat maakt de kraan een uitermate betrouwbare én duurzame keuze.
KAVEL GEGEVENS
Start veiling 02 jun 2023 14:00
Sluitingstijd 16 jun 2023 14:11
Start bod € 30,00

SANITAIR EN BADKAMERINRICHTING RETOURGOEDERENVEILING

product
Details
Start: 02 jun 2023 14:00
Einde veiling: 16 jun 2023 14:00
Veiling beschrijving

Retourgoederenveiling Sanitair en Badkamerinrichting

Uitgepakt, maar ongebruikt!
Retourgoederen zijn artikelen die door de klant zijn geretourneerd, maar niet gebruikt.

Lage startbiedingen!

Locatie
Auction2Day
Lemelerbergweg 62
1101AW
Amsterdam - NOORD HOLLAND
Nederland
Kijkdagen

Niet van toepassing

Ophaal dag(en)

Woensdag 21 juni 2023 van 10.00 tot 16.00 uur. U dient zelf zorg te dragen voor afvoer en transport van de goederen. Hulpmiddelen zoals hef- en transportmateriaal, gereedschap en verpakkingsmateriaal moet u zelf verzorgen.

Door deze veilingsite te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie