• Bel +31(0) 20 210 16 44
  • Faillissements- en Retourgoederenveilingen
192 - 103 : TimberTech Tuinslang met Haspel – Uittrekbaar – tuinslang 30 meter

Deze veiling is gesloten u kunt niet meer bieden op de kavel

De zomer staat voor de deur en dan kan de tuinslang met haspel van TimberTech niet ontbreken in je tuin! De slang is 30 meter lang en rolt automatisch op. Heeft een solide kunststof behuizing en is eenvoudig aan de muur te bevestigen. Doordat het scharnier 180 graden draaibaar is, bereik je eenvoudig elke hoek. Hoogwaardige kwaliteit De behuizing van de haspel is gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor deze tegen een stootje kan en weerbestendig is! Ook het oprolsysteem is erg solide waardoor je slang automatisch en soepel inrolt na gebruik. Makkelijk te bevestigen Wil willen natuurlijk niet dat je kostbare tijd gaat besteden aan een lastig bevestigigings systeem, vandaar dat de haspel gemakkelijk aan de muur te bevestigen is. Al het bevestigings materiaal wordt meegeleverd zodat je planten of tuin niet langer dorst zullen hebben. 180 graden draaibaar Of het nou je planten, je tuin of de kinderen zijn die water nodig hebben, de muurhaspel kan 180 graden draaien aan de muur waardoor je je hele tuin kunt bewateren! Mocht 30 meter toch net te lang zijn verkopen we ook een model met een slang uittrekbaar tot 20 meter.
KAVEL GEGEVENS
Start veiling 27 mei 2022 14:00
Sluitingstijd 08 jun 2022 14:10
Start bod € 15,00

RETOURGOEDERENVEILING met o.a. PARASOLS EN VENTILATOREN

product
Details
Start: 27 mei 2022 14:00
Einde veiling: 08 jun 2022 14:00
Veiling beschrijving

In deze veiling o.a.: parasols, ventilatoren, diverse soorten verlichting, batterijen, eetkamerstoelen, flexibele tuinslangen, fietsenrekken, overzetbrillen, Heywood kledinghanger met droogfunctie, pluizenborstelsets etc.

Locatie
Netherlands,


-
Nederland
Kijkdagen

N.V.T.

Ophaal dag(en)

GRATIS VERZENDING

Door deze veilingsite te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie